Tirsdag 6/11 kl. 17 kommer fabrikkeier, forfatter og oppfinner Erik Alfred Tesaker (kjent fra NRK1) til Risør bibliotek.

Erik Alfred Tesaker har bygd sin egen oppfinnerfabrikk i hjembygda, hvor han tryller frem oppfinnelser ved hjelp av gamle håndverksteknikker og egenutviklede metoder. En dampbåt, legostøvsuger og vannhjul med reimdrift er bare noe av det han har skrudd sammen, og som mange har sett i NRK-serien «Oppfinneren».

Erik A. Tesaker vil snakke om grunnen til at han ble oppfinner, og om oppfinnerfabrikken på gården. Han vil også presentere boka si, der vi blir med inn i Erik Alfreds verksted. Han deler oppskrifter på mange av de rare og nyttige oppfinnelsene sine og forklarer teknikker og fremgangsmåter som leseren kan bruke i sine egne prosjekter.

Ta med familien din denne ettermiddagen! Arrangementet passer godt for hele familien, da han appellerer mye til unge, kreative og skapende mennesker.

Boksalg ved Lindstøl Libris.
Gratis inngang.

Arrangementet er en del av en forfatterturné arrangert av fylkesbibliotekene i Aust- og Vest-Agder.Bilde av Erik Alfred Tesaker