Olaug Nilssen kom i 2017 ut med boka «Tung tids tale», som er skrevet til sønnen Daniel. I boka skriver hun ærlig og nakent om hvordan det er å være mamma til et autistisk barn, om kampen for at barnet skal bli sett som den det er og at barnet og familien skal få den støtten de har behov for.

Dette arrangementet er det første i rekken av arrangementsserien Kjør debatt – tendenser i vår tid. Prosjektet er støttet av Fritt Ord og skal belyse aktuelle tendenser i samfunnet. I løpet av 2019 skal det arrangeres flere arrangementer med ulike temaer, der med et primært hovedfokus: innafor eller utafor, om hvordan vi konstruerer identitet, enten den er lokal, nasjonal eller har et større nedslagsfelt.

Hør Olaug Nilssen i samtale med Mari Nymoen på Risør bibliotek onsdag 6.2 kl. 19.00.

I samarbeid med Aktive Fredsreiser.

Gratis inngang

Bilde av Olaug Nilssen

Bilde av Olaug Nilssen. Foto: Bent R. Synnevåg

Translate »
Click to listen highlighted text!