Onsdag 27. februar kl 19 i Litteraturrommet.
Kjærlighet i det grønne.
Har planter, biologi og forelskelse noe med hverandre å gjøre? Debutant Kathleen Rani Hagen skriver om begge deler i sin debutroman «Grunnleggende plantediversitet».
Hagen skriver i retning økologisk prosa, og tematiserer utfordringene knyttet til menneskets plass i naturen, miljøansvar – og setter det i sammenheng med en gryende ung forelskelse.

Mari Nymoen skriver på sine vanskelige andrebok, en tekst som også handler om hule eiketrær, kjærlighet og språket som kan betegne begge deler.

Rani Hagen er fra Kristiansand og er utdannet biolog.

Velkommen til en samtale om hjerter som banker og planter som vokser!

Boksalg og signering.

Debutanten er et samarbeidsprosjekt mellom littkritikk.no og Lindstøl Libris, der målet er å fremme nye og gode forfatterstemmer. Vi inviterer en forfatter til å invitere med seg en forfatter som hun/han mener bør få litt ekstra oppmerksomhet for sin debutbok.

Prosjektet er støttet av nasjonalbiblioteket og Aust-Agder bibliotek- og kulturformidling.
Bilde av Kathleen Rani Hagen

Kathleen Rani Hagen