Vi feirer Bokåret 2019 og inviterer til mestermøter der dyktige nasjonale forfattere møter dyktige lokale forfattere, i samarbeid med bibliotekene i Tvedestrand, Arendal, Grimstad og Lillesand.

Hanne Ørstavik regnes som en av våre mest markante og særpregede forfatterstemmer. Hun debuterte med romanen «Hakk» i 1994. Hun har utgitt flere romaner, blant annet «Kjærlighet», «Like sant som jeg er virkelig», «Presten» og «Uke 43». Denne høsten er hun aktuell med en ny roman.
Bøkene hennes er oversatt til over 20 språk i tillegg til å ha mottatt en rekke litterære priser.

Benedicte Meyer Kroneberg bor på Hisøy. Debutboken «Ingen skal høre hvor stille det er» (2010), ble av Aftenposten utropt til årets debutant. Hun er en svært produktiv forfatter og har høstet god kritikk for bøkene sine.
Våren 2019 ga hun ut sin syvende roman, «Ikke bli borte».

Boksalg ved Lindstøls bokhandel

Arrangementet er støttet av Nasjonalbiblioteket og Aust-Agder bibliotek- og kulturformidling

Gratis inngang

Bilde av Kroneberg og Ørstavik