Onsdag 22. januar kl 19. MiRee Abrahamsen, forfatter og billedkunstner holder foredrag med bilder om tema fra boken, Sjamanen i stjerneregn – en reise til Asias sentrum (2019). Boken beskriver en personlig reise til Tyva-republikken i Sibir, hvor målet er å utforske sjamanismen. I Tyva er den en av tre offisielle religioner, men – hvem er sjamanene, hvorfor har sjamanismen så bred appell, og hvordan arter trosretningen seg i praksis? Abrahamsen forteller bl.a. fra reisen, beskriver paradoksene og oppdagelsene hun gjorde, og viser hvorfor folk mener sjamanisme og nyåndelighet har relevans.
Åpent for spørsmål/ debatt etter foredraget.
Salg og signering av bøker.
Velkommen!
Arrangør: Human-Etisk Forbund Risør

Bilde av Sjamanen i stjerneregn

Sjamanen i stjerneregn

Translate »
Click to listen highlighted text!