Til tross for låste dører hos oss, så ønsker vi å tilby muligheten for utlån av bøker allikevel.
Vi åpner derfor opp for take away-bibliotek. Bruk ditt nasjonale lånekort og pinkode til å logge deg inn på «Mine sider» via vår hjemmeside, eller via appen BIBLIOFIL. Her kan du både søke og reservere bøker. Du kan også sende ønsker på mail: risor.bibliotek@risor.kommune.no, eller ringe oss på tlf: 37 14 97 77. Det er dessverre ikke mulig å fjernlåne bøker fra andre bibliotek i denne perioden.

Vi gjør bøkene klare når vi har mottatt bestilling og sender SMS når bøkene er klare for henting. Bøkene må hentes i tidsrommet 11-13, og du må ringe biblioteket ved ankomst.

Bøker som du allerede har lånt, eller kommer til å låne, beholder du hjemme inntil videre. Dette for å unngå smittefaren mest mulig. Det vil derfor ikke påløpe purregebyr i denne perioden.

Er det noe du lurer på? Ring oss mellom 11-13 hver dag på tlf: 37149777. Følg også med på hjemmesiden vår www.risorbibliotek.no eller følg oss på vår facebookside. Vår mailadresse er risor.bibliotek@risor.kommune.no.

Les en bok, ring en venn og ta ellers godt vare på hverandre!