Endelig åpner vi dørene igjen!
Biblioteket åpner i morgen, onsdag 13.mai kl. 11-14.

Vi åpner igjen opp for:
– Utlån og innlevering av bøker
– Bruk av publikumsmaskin til internettsøk og utskrift
– Lesing av aviser

Det vil i en overgang være et noe begrenset tilbud, for vi er opptatt av at dere skal føle dere trygge når dere igjen får besøke biblioteket. Det er derfor fint at du som bruker av biblioteket vil sette deg inn i følgende retningslinjer:

1. Hold deg hjemme ved tegn på symptomer på sykdom, eller om du er syk
  2. Bruk antibac på hendene når du kommer og går, og ellers på steder der det oppfordres spesielt for bruk
  3. Ikke opphold deg lengre i biblioteket enn nødvendig
  4. Hold 1 meters avstand
  5. Unngå å ta på bøker mer enn nødvendig
  6. Vi oppfordrer til mest mulig bruk av selvbetjentmaskin ved utlån og innlevering
  7. Det er kun 20 personer som kan oppholde seg i biblioteket samtidig.  Spredt og ikke i større ansamlinger/grupper.
  8. Det vil ikke være mulighet for bruk av spill eller leker på biblioteket inntil videre.

Vi vil også fortsette vårt take away-tilbud. Dette tilbudes utvides en time, fra 11-14.

Velkommen tilbake til oss!