Her kommer litt info om åpningstider og smittevernshensyn for påska 2021.
Det nærmer seg påskeferie, og i vanlige tider, så skulle vi vanligvis invitert til fullt hus og påskeverksted for store og små. Nå er det andre gang vi må sette påskeverkstedet på vent. Heldigvis får vi være åpne og tilgjengelige for publikum, og det setter vi umåtelig stor pris på! I feriene er vi vant til mye besøk på biblioteket – både fra folk her hjemme og turister fra fjern og nær. VI ønsker dere hjertelig velkommen til oss!

Åpningstider i påskeferien:
Mandag 29.3: 11-19
Tirsdag 30.3: 11-19
Onsdag 31.3: 11-12
Skjærtorsdag: stengt
Langfredag: stengt
Påskeaften: stengt
2.påskedag: stengt

Smittevernsregler:
Vi følger både lokale og nasjonale tiltak for smittevern. I påskeferien er det ekstra viktig at vi alle tenker gjennom hvilke regler som gjelder for både Risør kommune og den kommunen du evt. reiser fra, da det oppfordres til å følge regler for egen hjemmekommune. De generelle rådene for påska 2021 kan du lese her: Nasjonale smittevernsregler påska 2021.

God (lese)påske!

 

Translate »
Click to listen highlighted text!