Hør Alexander Fallo i samtale med Anita Vestervik, om hans siste utgivelse Dopamin på Risør bibliotek, onsdag 14.juni kl. 19 i Litteraturrommet.
Alexander Fallos Dopamin er en diktsamling om å få en ADHD-diagnose i voksen alder – og å bli nødt til å leve med den. Dette er triste, varme, frustrerende, humoristiske, energiske og fortvilte dikt skrevet med 20mg Ritalin i kroppen. Forfatteren har selv opplevd å forlate psykiateren med et skriv med diagnosen på i én hånd og en resept i den andre. Og det var det.
Hvordan blir fortellingen om et liv når du ser tilbake på det med nye øyne? Kunne ting blitt annerledes? Hva betyr en diagnose? Er den til hjelp eller enda mer bry? Finnes det noe midt imellom?
Dopamin er et personlig gravearbeid som tar for seg minner og scener fra et liv med en utbredt diagnose.
……………………………….
Alexander Fallo (f. 1984) debuterte med den bestselgende diktsamlingen du fucker med hjertet mitt i 2020. Han har publisert dikt på Instagram i en årrekke til over 20.000 følgere. Fallo har bakgrunn fra Forfatterstudiet i Tromsø og Westerdals School of Communication. Han har tidligere skrevet leilighetsdikt for organisasjoner som Plan Norge, Røde Kors og Kreftforening, samt hatt flere samarbeid med motehuset Holzweiler. Fallo har også jobbet som låtskriver for Chris Holsten, vært med på Fredrik Høyer og Bendik Baksaas’ album Til Alt Ute, og diktene hans har også blitt tolket av musikere som blant andre No.4 i låta “Under deg”.
Boksalg ved Lindstøls bokhandel.
Gratis inngang.
Fotokredit: Christian Olstad

Se mindre
Translate »
Click to listen highlighted text!