Vi tilbyr gratis tilgang til over 5000 aviser og tidsskrifter/magasiner på 70 forskjellige språk.

Tjenesten kan brukes på bibliotekets PC-er. Lenke til pressreader.com

Tjenesten kan også brukes hjemmefra. Mer informasjon om dette legges ut når biblioteket får trådløst nett.

PressReader er et godt tilbud til bl.a. innflyttere fra andre deler av verden som nå kan få tilgang til nyheter hjemmefra på en enkel måte. Eksempelvis kan vi tilby 109 aviser og tidsskrifter på arabisk og innbyggere med polsk som førstespråk kan lese 26 aviser og tidsskrifter fra hjemlandet. PressReader inneholder også mange norske riksaviser som Aftenposten og Dagbladet, i tillegg til lokalaviser fra hele Norge. Fra Aust-Agder er Agderposten og Grimstad Adressetidende representert.

Tjenesten er finansiert av Aust-Agder bibliotek og kulturformidling og PressReader er tilgjengelig i alle folkebibliotek i Aust-Agder.

Translate »
Click to listen highlighted text!