PressReader gir deg ubegrenset tilgang til komplette digitale utgaver av aviser og tidsskrifter fra over 100 land og på mer enn 60 språk.

Tilgang får du via din egen PC, nettbrett eller mobil. Du trenger bare å logge deg på pressreader.com eller laste ned appen når du er på biblioteket (WiFi DDO-gjest koblet til), så er du i gang. Pressreader sitt innhold er da tilgjengelig i 72 timer/7 dager, deretter må man fornye tilgangen i biblioteket på ny. Tilgangen blir forlenget med 72 timer om gangen hver gang du er innom Risør bibliotek, eller en annen av de over 20 000 ”hotspotene” verden over som gir tilgang til PressReader – for eksempel et av bibliotekene i Agder.

Tjenesten inneholder over 5 000 titler, inkludert alle de store avisene og et stort utvalg titler til barn og unge.