Pga koronasituasjonen, og fordi Kim Leine er bosatt i København, så er arrangementet med han onsdag 21.oktober kl 19 avlyst. Vi avlyser riktignok ikke arrangementet i sin helhet, men det blir utsatt til april 2021. Da krysser vi fingrene for at arrangementet lar seg gjennomføre.

…………………………………………….

UTSATT til våren 2021.
Den dansk-norske forfatteren Kim Leine (født 1961) fikk sitt store gjennombrudd med romanen Profetene fra evighetsfjorden. For denne boken mottok han Nordisk Råds Litteraturpris for i 2013. Kim Leine er oppvokst i Norge, men har bodd flere år i Danmark og på Grønland. Han debuterte med romanen Kalak i 2007 og har skrevet flere romaner og barnebøker. Ord som Storslått, Brutalt, Litterært og Fortellerkraft, går igjen når bøkene hans skal beskrives av anmeldere. Mest kjent er han nok for romanene fra Grønland; Profetene i Evighetsfjorden og Rød mann/sort mann.
Kim Leine samtaler med Hilde Elise Bie fra Grimstad bibliotek.
Det vil være begrenset med plasser med hensyn til smittevern, så det vil være mulighet for forhåndspåmelding av arrangementet. For påmelding: risor.bibliotek@risor.kommune.no, tlf: 37149777 eller henvend deg i skranka på biblioteket.
Gratis inngang.
Arr: Risør, Tvedestrand, Arendal, Grimstad og Lillesand bibliotek