Nettvett med Johannes Slettedal

Johannes Slettedal er tidligere programleder i NRK Supernytt. I 2020 ga han ut boken “Nettvett med Johannes”, som inneholder mange tips og råd til barns digitale liv. Målet er å hjelpe barn og unge til å bli mer kritiske til det de leser på nett. Barn starter sine digitale liv tidligere og tidligere. Derfor er det utrolig viktig å hjelpe dem med å utvikle nettvett, så de kan ferdes trygt.

I foredraget henvender Johannes seg direkte til barn og unge. Han dekker viktige tema som kildekritikk, kritisk tenkning, mobilavhengighet og mye mer. Å bli smart på nett handler om alt fra å vite hvordan man lager et supersterkt passord til hva man IKKE bør dele med vennene sine. Johannes gir deg innblikk i tema som: rykter, fake news, nakenbilder, hvordan være trygg på nett?, hvem chatter jeg egentlig med?, mobilavhengighet, og mye mer!

I dette foredraget får elevene lære:
– kunnskapen til å ferdes trygt på internett
– viktig kunnskap som alle barn og unge har bruk for
– tips og triks med stor praktisk nytteverdi

Dette er et arrangement for Hope, Søndeled og Risør barneskole.

Arr: Risør bibliotek

Translate »
Click to listen highlighted text!