DIGITAL FESTIVALDAG FOR SENIORER En dag fylt med spill og moro! Spill kan bidra til både økt hukommelse, fokus og fysisk aktivitet – og ikke minst gi sosiale møter. Denne dagen kan du spille med ungdommer, enn venn eller kanskje ta med barnebarnet ditt? PROGRAM FOR DAGEN Kl. 13.00 – Åpning v/Trude Drevland – leder for et aldersvennlig Norge. Introduksjon til ny teknologi v/ Joop Cuppen – prosjektleder for Senior nett Kl. 13.30-16.00 – DROP-IN Joop Cuppen – demonstrering av ulike spill, VR-briller, nettbrett ++ Ole-Martin Gjestad fra KRED (kompetanse- og ressurssenter for e-sport og datakultur) demonstrerer ulike e-sportspill og VR-simulator. Konkurranse og turnering med spillet Rocket League på PlayStation m/ungdom, en venn eller barnebarn Han tar med studio, greenscreen og kjører livestreaming Kl. 13.00-16.00 – STANDS I FOAJEEN Opplæring i smarttelefon og nettbrett v/Mona Rhein (Pensjonistforbundet). Opplæring i bruk av digitale tjenester på biblioteket DIGITALE FOREDRAG Kl. 13.45 – Om kunstig intelligens v/professor ved Universitetet i Agder, Morten Goodwin Kl. 14.30 – Intervju med Robert Steen som forteller om sin syke sønn og hvordan spillingen ble en positiv og viktig del av hans liv.