Den dansk-norske forfatteren Kim Leine (født 1961) fikk sitt store gjennombrudd med romanen Profetene fra evighetsfjorden. For denne boken mottok han Nordisk Råds Litteraturpris for i 2013. Kim Leine er oppvokst i Norge, men har bodd flere år i Danmark og på Grønland. Han debuterte med romanen Kalak i 2007 og har skrevet flere romaner og barnebøker. Ord som Storslått, Brutalt, Litterært og Fortellerkraft, går igjen når bøkene hans skal beskrives av anmeldere. Mest kjent er han nok for romanene fra Grønland; Profetene i Evighetsfjorden og Rød mann/sort mann.Kim Leine samtaler med Hilde Elise Bie fra Grimstad bibliotek mandag 8.november kl. 19 i Risør bibliotek, Litteraturrommet.

Gratis inngang.

Arr: Risør, Tvedestrand, Arendal, Grimstad og Lillesand bibliotek

Translate »
Click to listen highlighted text!