Maja Lunde er i samtale med Hilde Elise Bie fra Grimstad bibliotek. Samtalen strømmes direkte fra Grimstad til Risør, i Dikken, liten kinosal kl. 19.30.

Med Drømmen om et tre avslutter Maja Lunde sin store klima-kvartett.

Vi serverer en smakebit av tapas før foredraget.

Hun skriver om foreldre og barn, om bånd mellom mennesker og ikke minst kjærligheten vi har til naturen. Fortid, nåtid og fremtid veves sammen, og fortellingene stiller spørsmål som vår samtid strever med å besvare: Hvordan ble mennesket den arten som endret alt? Fortjener vi å være herre over naturen? Og er vi selv en truet art?

Maja Lunde er en av Norges største internasjonale forfattere. Bøkene hennes er oversatt til 40 språk og har solgt mer enn 4 millioner eksemplarer.

Direkte fra Agder-bibliotekene er et prosjekt i samarbeid med Tvedestrand, Arendal, Grimstad & Lillesand bibliotek.

Arrangementet er støttet av Nasjonalbiblioteket.