Tirsdag 28. mars kl. 19. Arrangementet strømmes direkte til liten kinosal (Dikken). 

Årets modigste bok! Historien til Abida Raja er engasjerende, spennende og imponerende ærlig om en frihetskamp bare de færreste ville ha klart skriver VG i sin anmeldelse 6. september 2022. 

På 1980-tallet vokste Abida Raja opp midt i Oslo sentrum. Hun gikk på norsk skole, var norsk statsborger, men levde i en pakistansk familie og kjente ingen. Som storesøster i en av Norges mest kjente norsk-pakistanske familier, har hun vært taus om livet som barn, ungdom og voksen. Nå våger hun endelig å fortelle. 

I «Frihetens øyeblikk» fortelles historien om løsrivelsen fra foreldrene og ektemannen hun ble giftet bort til. Det er fortellingen om en mor som flykter med de fire barna sine – uten utdanning, et sted å bo eller egen bankkonto – og forsøker å skape sitt eget liv.  

Arrangementet er en del av prosjektet “Direkte fra Agderbibliotekene» og blir strømmet til bibliotekene i Risør, Tvedestrand, Grimstad og Lillesand.

Gratis inngang.

Arrangementet er støttet av Nasjonalbiblioteket og Agder fylkeskommune  

Translate »
Click to listen highlighted text!