I jubileumsuka, torsdag 4.mai, og kvelden før Riksteateret gjester Risørhuset med forestillingen Nei og atter nei, basert på boka til Nina Lykke med samme tittel, kan du møte forfatteren selv på Risør bibliotek.
Hør Nina Lykke i samtale med Anita Vestervik, kvelden før kvelden!
Boksalg ved Lindstøl Libris.
Gratis inngang.
—————————————
OM NEI OG ATTER NEI:
Ingrid og Jan har vært gift i et kvart århundre og bor med to sønner i en villa på Nordstrand. Guttene er store nok til å regnes som voksne, men oppfører seg som hotellgjester. For Ingrid har både familielivet og læreryrket mistet glansen. Jan, derimot, får opprykk til avdelingsdirektør i departementet og blir overmannet av en ny og energisk giv. Og av den langt yngre rådgiveren Hanne, som er i ferd med å bli akterutseilt på familiefronten. Det er på tide å ta grep.
Translate »
Click to listen highlighted text!