For drøye tolv år siden slo det ned en aldri så liten bombe i det politiske Risør. Der Risør Arbeiderparti i en årrekke hadde plukket ordførerkandidater ut fra egne erfarne rekker, var det helt ferske (og egentlig kanskje Venstre-mann?) Per Kr. Lunden som plutselig var listetopp. Lundens kandidatur utløste et valgskred, og tross hans popularitet hos velgerne, har det ikke bare vært plankekjøring i de tre periodene han har ledet kommunen. Og nå er det, som kjent, over – og tid for litt refleksjon.

Lunden forteller, i samtale med AAB-journalist Hans Petter Bjerva, om den litt kronglete veien inn i politikken, hans engasjement for de større sakene, om det indre liv i både Ap og på kommunehuset. Om krisene, seierne og den gangen han hisset på seg både hyttefolk og krigsveteraner.

Risørhuset, litteraturrommet, mandag 25. september klokken 19.00.

Arrangør: Aust Agder Blad og Risør bibliotek.

Translate »
Click to listen highlighted text!