I løpet av kort tid har kunstig intelligens blitt en del av hverdagen vår. Kunstig intelligens kan hjelpe oss med å produsere innhold fra bunnen av, enten det er tekst, bilder, tegninger, musikk, lyd eller video. Men hvordan påvirker dette oss, og hvordan kan vi best utnytte disse nye verktøyene?

  1. februar kommer Eirik Solheim til Risør bibliotek for å snakke om KI i en samtale med journalist Steinar Nielsen.

Eirik Solheim er en internasjonalt ettertraktet formidler og foredragsholder i medie- og teknologibransjen. Han har 25 års erfaring som teknologirådgiver, medieprodusent og journalist i NRK. I 2006 startet han den anerkjente utviklingsavdelingen NRKbeta. Han er tilknyttet Høyskolen i Volda som forsker og er utdannet medieingeniør fra Universitetet i Stavanger.

Dette er de første av i alt tre arrangementer der Risør bibliotek vil sette søkelyset på kunstig intelligens sett fra ulike synsvinkler.

Arrangementet er støttet av Fritt Ord.

Foto: Kim Erlandsen

Translate »
Click to listen highlighted text!